5'
... (intikker)

18 augustus 2018 13:00

RKZVC 1 - Berkum 1: 0 - 1
RKZVC speelde vandaag 3 wedstrijden van 30 minuten op het Fletcher TOP Toernooi in Rijssen waar de tegenstanders allemaal hoofdklasse of hoger spelen.
De derde poulewedstrijd vandaag tegen zaterdag hoofdklasser Berkum uit Zwolle leverde aan beide kanten weinig kansen op. De 1-0 voor Berkum in de 5e minuut werd mooi uitgespeeld. Een voorzet van links werd voorbij de 2e paal terug gelegd waarna de bal van dichtbij simpel kon worden binnen getikt. Ook vandaag had RKZVC moeite om kansen te creëeren. De beste was nog in de 18e minuut maar het schot van Joey Belterman werd geblokt.
Door de drie nederlagen in de poule moest RKZVC in de kruisfinales spelen om de 5e t/m 8e plaats.