Sponsorcommissie - RKZVC

Sponsorcommissie

Sponsoring binnen RKZVC

De inkomsten van RKZVC komen voor een aanzienlijk deel uit sponsorgelden. Sponsoring is dan ook niet meer weg te denken binnen RKZVC. Om die reden heeft het bestuur van RKZVC in 2009 de sponsorcommissie opgericht.

 

Taken van de sponsorcommissie

De sponsorcommissie voert het sponsorbeleid binnen RKZVC uit. Daarbij heeft de commissie een actieve bijdrage in de werving van sponsoren. Ook houdt de commissie overzicht omtrent alle sponsoren binnen de club, zodat zij exact weten welk bedrijf wat sponsort.

Het is niet zo dat de sponsorcommissie verantwoordelijk is voor de sponsoring van ieder, individueel elftal. Uiteraard kan de sponsorcommissie helpen bij het vinden van sponsoren, bijvoorbeeld als een team een shirtsponsor zoekt. Maar het betreffende team dient vooral zelf actief te zoeken.

 

Afstemming

Inmiddels zijn er erg veel bedrijven (ruim 200) die RKZVC sponsoren. Het is daarom belangrijk dat altijd eerst overleg plaatsvindt met de sponsorcommissie, alvorens iemand een sponsor benadert. Anders gezegd: bedrijven mogen niet worden benaderd, als de sponsorcommissie hiervan niet op de hoogte is! Dit geldt vooral ook voor bestaande sponsors van RKZVC. Reden hiervoor is dat de kans bestaat dat een lid van RKZVC een bedrijf of bestaande sponsor benadert, waarmee de sponsorcommissie net een sponsorcontract heeft afgesloten of nieuwe afspraken heeft gemaakt. Dat zou wel heel onprofessioneel overkomen vanuit RKZVC richting de betreffende sponsor.

 

Leden

Joris_Wassink.JPG
Joris Wassink
06 - 25046070
wassink@siebertwassink.nl

Han_Rouwhorst.JPG
Han Rouwhorst
06 - 12537410

han@rti.nl

Laurens_Knippenborg.JPG
Laurens Knippenborg
06 - 22177707
laurensknippenborg.voetbal@gmail.com

Martin_Wopereis.JPG
Martin Wopereis
0544 - 352350
martin@wopereisbedrijfsverzekeringen.nl

Jelle_Knippenborg.JPG
Jelle Knippenborg
06 - 30609493
jelleknippenborg@hotmail.com

Freek_Toebes.JPG
Freek Toebes
06 - 12101521
freektoebes1@gmail.com 

Robert_te_Focht.JPG
Robert te Focht
06 - 22243907
robert@eggink-verpakkingen.com

Yuri_Kramer.JPG
Yuri Kramer
06 - 52600768
yurikramer@gmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!