Seesing Tournament - RKZVC

Seesing Tournament

Algemene informatie

Seesing TournamentHet Seesing Tournament is een voetbaltoernooi voor eerstejaars D-pupillen dat wordt jaarlijks wordt gehouden op Pinksterzaterdag en 1e Pinksterdag op sportpark “de Greune Weide” te Zieuwent. Het deelnemersveld bestaat uit 9 D-pupillen elftallen van nationale en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het D-pupillen elftal van gastheer RKZVC deel aan dit toernooi versterkt met enkele regionale spelers.

Het Seesing Tournament heeft een eigen website: http://www.seesingtournament.nl.
Hier is alle informatie over dit internationale jeugdtoernooi te vinden.

Dave Boomgaars Bokaal

Inzet van het toernooi is de “Dave Boomgaars Bokaal”, vernoemd naar een voormalig jeugdlid van RKZVC die in 1992 op 12-jarige leeftijd is overleden aan een ongeneeslijke ziekte. Veel spelers die deelnemen aan het toernooi hebben dezelfde leeftijd. Mede door het uitreiken van deze bokaal zal zijn naam nooit vergeten worden.

Sponsors

Hoofdsponsor van het toernooi is Seesing Personeel uit Lichtenvoorde. Zonder onze hoofdsponsor en alle andere sponsors die op welke manier ook een bijdrage leveren, zou dit toernooi niet mogelijk zijn. We zijn alle sponsors dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrage.

Vrijwilligers

Daarnaast helpen vele vrijwilligers voor, tijdens en na het toernooi. Mede dankzij hun inzet is het mogelijk om elk jaar weer, voor zowel de deelnemers als de bezoekers, een succesvol toernooi neer te zetten. Verder ook een speciaal woord van dank voor de vele gastgezinnen die geheel belangeloos onderdak bieden aan de jonge voetballertjes die tijdens het toernooi actief zullen zijn.

Commissie Seesing Tournament

Henri_Weikamp.JPG
Voorzitter

Henri Weikamp
henriweikamp@gmail.com
Niels_Kolkman.JPG
Secretaris / penningmeester
Niels Kolkman
info@seesingtournament
Bart_klein_Goldewijk.JPG
Sponsoring

Bart Klein Goldewijk

Peter_Valen.JPG
Deelnemende teams
Peter Valen
Michelle_te_Molder.JPG
Gastgezinnen

Michelle te Molder
Jelle_Krabbenborg.JPG
Accommodatie
Jelle Krabbenborg
Andrea_Spekschoor.JPG
Vrijwilligers
Andrea Spekschoor
Hanneke_Scharenborg.JPG
Horeca / nevenactiviteiten
Hanneke Scharenborg
Pleun_Heutinck.JPG
Social-media

Pleun Heutinck
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!