Harreveldseweg 17 A
7136KH
ZIEUWENT
tel. 0544-351607

Na de goede wedstrijd van afgelopen zondag tegen hoofdklasser Emmen (amateurs) verloor RKZVC vanavond terecht van 2e-klasser Barbaros uit Hengelo (O). Barbaros bleek een technisch goede ploeg te zijn met ook de nodige snelheid in het team.
Voor rust was het spelbeeld nog behoorlijk in evenwicht, na rust bepaalde Barbaros grotendeels de strijd. Barbaros had voor rust wel enkele doelpogingen maar er was maar één goed schot dat door keeper Tim Penterman over goal werd getikt . RKZVC had meer moeite met het creeëren van kansen.
Het eerste kwartier na rust moest RKZVC zich beperken tot verdedigen (met enkele goede redddingen door keeper Joël Paijers) en was het spel onrustig. Na dat kwartier leek RKZVC de wedstrijd onder controle te krijgen maar kreeg het in de laatste kwartier na snelle aanvallen van Barbaros toch twee goals om de oren.
De vier goals hieronder in een notedop:
  • 29e minuut: Jouke Knippenborg passt op links naar Sjors Storkhorst. Diens voorzet op maat wordt door Mitchell Jansen beheerst in de linker benedenhoek binnen geschoten voor de 1-0.
  • 41e minuut: na een afgeslagen corner wordt de bal opnieuw voorgezet waarna ex-prof Douglas Franco Texeira met een mooie kopbal in de verre hoek 1-1 scoort.
  • 77e minuut: na een snelle vrije trap komt een Barbaros-speler vrij door en schiet beheerst de 1-2 binnen.
  • 80e minuut: na een mooie passeeractie op links volgt een voorzet op maat die in het centrum simpel wordt binnen getikt voor de 1-3.
Zondag 6 februari speelt RKZVC bij de herstart van de competitie om 14.00 thuis tegen RKSV Minor.