7825SE
EMMEN
tel. 0591-626370

30-1-2022 VV Emmen - RKZVC 2-3 (2-1) (oefenwedstrijd)
Door de lockdown vanwege Corona speelde RKZVC sinds 12 december weer de eerste oefenwedstrijd  tegen de amateurs van VV Emmen (hoofdklasse A, zondag) RKZVC heeft een goede wedstrijd gespeeld. Hieronder de tweets over deze wedstrijd.
  • Tussenstand 1-0 voor Emmen na 25 minuten
  • 35e minuut: penalty RKZVC (handsbal na schot van Sven Jurjus) . Stand 1-1 door benutte penalty van Sjors Storkhorst
  • En nog geen minuut later is het na forse verdedigingsfout alweer 2-1 voor Emmen
  • In de 55e minuut had daar de 2-2 moeten zijn na een kopbal van Sven Jurjus. Stand blijft dus 2-1.
  • RKZVC krijgt kansen maar tot scoren komen is er helaas nog niet bij. Bij vlagen wordt er aardig gespeeld.
  • 72e minuut 2-2 door eigen doelpunt Emmen na voorzet Jens Schutten.
  • 82e minuut een fantastische aanval via Ticho en Jens, voorzet die vervolgens geweldig afgemaakt wordt door Mitchell: 2-3
  • RKZVC wint na een prima wedstrijd met 3-2 van VV Emmen.
Dinsdag 1 februari speelt RKZVC om 20.15 in Zieuwent een oefenwedstrijd tegen 2e-klasser Barbaros.
Zondag 6 februari speelt RKZVC de eerste competentiewedstrijd na een lange winterstop in Zieuwent om 14.00 tegen RKSV Minor uit Ntuh (Limburg).