ATC '65 1 (zon)

2 augustus 2020 14:00

Emiel Stienezen + assistenten

Verslag via de twitter berichten

Na 15 min zet Remco van Leeuwen (1 jaar getrouwd vandaag!) Jouke vrij voor de keeper. Hij scoort beheerst de 1-0 in de linkerhoek.
In de 26e min onderschept Siebe Klein goldewijk een bal in de verdediging van ATC '69 en kan passen op Harm, die hem met de hak mee kan nemen en vrijgekomen voor de keeper eveneens de linker benedenhoek weet te vinden. 2-0
Een corner van Joey Belterman in de 51e min word door Michell Jansen binnen getikt. 3-0

Voor en na rust speelde RKZVC met twee verschillende elftallen (22 spelers kwamen dus aan het werk). Voor rust met meer "vaste spelers" dan na de rust. Keeper Tim Penterman moest in de 12e minuut redden op een verraderlijk schot. De Hengelose keeper had in de 34e minuut drie reddingen op rij bij Zieuwentse pogingen.

Na rust had ATC '65 meer balbezit en konden de jonge en weinig op elkaar ingespeelde Zieuwentse spelers het spel moeilijk controleren.  Keeper Sven Huinink redde enkele keren goed, mede door enkele keren goed uit te lopen.

Zaterdag 8 augustus speelt RKZVC de 2e oefenwedstrijd om 17.00 thuis tegen AZSV.