22 februari 2020 17:00

Accommodatie

Onbekend

22-2-2020 ATC ‘65 1 - RKZVC 1: 0 – 7 (0 – 4) (beker)

Natuurlijk moest RKZVC deze wedstrijd (gemakkelijk) kunnen winnen tegen de Hengelose (Ov) zaterdag 4e-klasser. Hoewel RKZVC ook nog veel meer had kunnen scoren, kreeg het ook een vijftal goede kansen tegen. Keeper Marc Teloh verrichtte een aantal goede reddingen.

Score verloop:
6e minuut     0-1   vrije trap naast zestienmeter. Na kort tikje van Joey Belterman ging Sjors Storkhorst met bal naar binnen en schoot vanaf rand zestienmeter hard binnen.
14e minuut   0-2   voorzet op maat van Waldo Rhebergen wordt door vrijstaande Sven Jurjus binnen gekopt.
38e minuut   0-3   mooie steekpass van Joey Belterman wordt door Sven Jurjus mooi met een lage schuiver binnen geschoven.
40e minuut    0-4   een pass van Waldo Rhebergen wordt na een kluts door Sjors Storkhorst met het hoofd ‘gecontroleerd’ en ineens uit de lucht binnen geschoten.
63e minuut    0-5   mooie doorspeelbal van Waldo Rhebergen wordt snoeihard door Jouke Knippenborg via onderkant lat afgerond.
71e minuut    0-6   mooie steekpass van Remco van Leeuwen wordt gecontroleerd door Björn Doppen gecontroleerd en secuur in de verre hoek afgerond.

79e minuut    0-7   assist onbekend, Björn Doppen schiet mooi in de verre hoek voor de eindstand.

Hiermee heeft RKZVC de volgende bekerronde (de laatste 16 = achtste finale) van district oost bereikt waarin het wederom uit speelt tegen zaterdag 1e-klasser SVZW uit Wierden.