RKZVC blijft deze keer beter overeind tegen Jong De Graafschap - RKZVC

RKZVC blijft deze keer beter overeind tegen Jong De Graafschap

RKZVC 1

0 - 0

De Graafschap Jong

Datum

18 augustus 2018 15:30

Accommodatie

Onbekend

RKZVC 1 - Jong De Graafschap 1: 0 - 0
RKZVC speelde vandaag 3 wedstrijden van 30 minuten op het Fletcher TOP Toernooi in Rijssen waar de tegenstanders allemaal hoofdklasse of hoger spelen.
RKZVC was afgelopen dinsdag kansloos tegen Jong De Graafschap. Hoewel RKZVC voetballend gezien vandaag ook niet erg veel in de melk had te brokkelen, wist de ploeg wel te voorkomen dat ze weer zo werden overlopen als afgelopen dinsdag. Oftewel, verdedigend liep het beter. Dit leidde na een half uur tot een 0-0 eindstand zodat ook deze wedstrijd moest worden beslist door shoot outs. Na 3 pogingen van beide kanten was de stand 2-2. Bij de vierde poging miste RKZVC en was het wel raak van Jong De Graafschap zodat RKZVC als laatste eindigde.

Conclusie na 4 verschillende tegenstanders van niveau in deze week: het waren echt moeilijke wedstrijden voor RKZVC. Verzachtende omstandigheden hierbij zijn wel dat RKZVC nog in de opbouw van conditie zit, niet alle spelers aanwezig waren en er veel in verschillende opstellingen gespeeld werd (maar dat geldt mogelijk ook voor de tegenstanders). Over twee weken begint de competitie en dan zal het echt wel een tandje beter moeten om mee te gaan spelen op hoofdklasseniveau.

De volgende wedstrijd speelt RKZVC dinsdag 21 augustus om 21.00 uur tegen Grol op het Kei Toernooi in Lichtenvoorde.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!