Eerste doelpunt op het Fletcher TOP Toernooi - RKZVC

Eerste doelpunt op het Fletcher TOP Toernooi

RKZVC 1

1 - 1

DOS '37 1

12'
... (schot)
28'

Datum

18 augustus 2018 15:45

Accommodatie

Onbekend

RKZVC speelde vandaag 3 wedstrijden van 30 minuten op het Fletcher TOP Toernooi in Rijssen waar de tegenstanders allemaal hoofdklasse of hoger spelen.
In de kruisfinale speelde RKZVC voor de 5e t/m 8e plaats tegen het Vriezenveense DOS '37. Voetballend had RKZVC het vooral in het eerste deel van deze wedstrijd moeilijk. De tegengoal in de 12e minuut was mooi: een pegel van 25 meter in de rechter bovenhoek.  Daarna kwam RKZVC langzamerhand wat meer in het spel voor en creëerde ook kansen. Rond de 20e minuut kwam een voorzet van rechts bij Mart Gebbinck op links terecht. Met een strak schot in de verre hoek tekende Mart de gelijkmaker aan. Kort voor het eindsignaal had Joey Belterman pech dat zijn schot van 20 meter nog net door een verdediger werd geraakt waarna de bal via de paal corner ging.
Door de gelijke eindstand moesten er shoot outs genomen worden: vanaf 25 meter met de bal naar de goal lopen en scoren. DOS '37 benutte er drie en RKZVC twee waardoor RKZVC om de 7e en 8e plaats moest spelen tegen Jong De Graafschap.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!