RKZVC verrast zaterdaghoofdklasser AZSV - RKZVC

RKZVC verrast zaterdaghoofdklasser AZSV

RKZVC 1 (zon)

1 - 0

AZSV 1

66'

Datum

22 augustus 2017 21:00

Accommodatie

Onbekend

RKZVC 1 – AZSV 1: 1 - 0 (0 - 0) (Keitoernooi)

Na een flitsende eerste vijf minuten waarin RKZVC veel balbezit had, nam AZSV het heft in handen. AZSV had het betere veldspel en kreeg enkele kansjes. De beste was in de 13e minuut maar keeper Huib Jonkman kon het schot vanuit een schuine hoek tot corner verwerken. Daarnaast kreeg AZSV een aantal vrije trappen rond de zestienmeter die echter allemaal de juiste richting misten. De enigste kans voor RKZVC was een vrije trap in de laatste minuut voor rust. De trap van Wouter Pillen ging een meter over de kruising.

Hoewel AZSV ook na rust wel meer balbezit had, was RKZVC meer dreigend met uitvallen. Het eerste kansje kreeg AZSV in de 47e minuut vanuit een schuine hoek maar het schot ging over. De eerste dreiging van RKZVC was in de 55e minuut maar de voorzet van Sjors Storkhorst kon ternauwernood tot corner verwerkt worden. Na een schot van AZSV in de 62e minuut (1 meter naast) kon twee minuten later een scherpe voorzet van Joey Belterman net niet door Jens Schutten bereikt worden. In de 66e minuut viel de 1-0 na een flitsende counter. Waldo Rhebergen verlengde vanuit de draai een pass direct naar de rechter buitenkant waar Sjors Storkhorst op volle snelheid de achterlijn bereikte. Zijn harde, lage voorzet werd door Jens Schutten van 6 meter afstand hard in de rechter kruising gekogeld. AZSV zette daarna een slotoffensief in maar RKZVC bleef de posities goed bezetten. Enkele schoten, corners en vrije trappen leverden echter geen echte kansen meer op.

 

Beide ploegen namen daarna de 5 penalty’s onberispelijk (eventueel beslissend bij gelijke eindstand in het toernooi). Van RKZVC namen Waldo Rhebergen, Mart Schutten, Wouter Pillen, Joey Belterman en Jens Schutten de penalty’s op.

 

De volgende wedstrijd is ZATERDAG 26-8-2017 tegen Grol om 18.00 (Keitoernooi).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!