Matte wedstrijd - RKZVC

Matte wedstrijd

Vorden 1 (zon)

0 - 0

RKZVC 1

Competitie

Mannen, 1, Groep 1 L77

Datum

2 september 2017 19:00

Accommodatie

Onbekend

RKZVC speelde zaterdagavond zijn 1e wedstrijd in de bekerpoule in Vorden. Het team speelde in de volgende beginopstelling: Wesley Keegstra, Toby Bokkers, Michiel Krabbenborg, Wouter Pillen, Bart te Focht, Waldo Rhebergen, Mark Winkel, Jouke Knippenborg, Siebe Klein Goldewijk, Ties Heutinck en Jens Schutten.
RKZVC was wel de bovenliggende partij zonder echt uitgespeelde kansen te krijgen. In de 1e helft kopte Jens een corner van Jouke over. Na een foutieve inschatting van de laatste man van Vorden was het Jens die te snel en te zacht in schoot. Net voor de rust was een van richting veranderd schot het eerste echte gevaar voor het doel van RKZVC.

In de loop van de 2e helft kwamen de wissels Tim van Wijngaarden voor Siebe, Bram te Molder voor Wouter en Sil van Doorn voor Ties.

Direct na de rust kreeg Vorden een mogelijkheid maar Wesley redde in de korte hoek. Na een mooi aanval in de 55 minuut via Waldo stuitte Jens op de keeper van Vorden en in de rebound schoot Ties net voor langs. In de 70 minuut werd een goal van Ties afgekeurd na een vermeende overtreding. In het laatste kwart van de wedstrijd werd Vorden wat dreigender. Een doorgekopte bal werd door Wesley keurig over getikt, de rechtsback schoot voor langs en een redelijke mogelijkheid voor hun spits werd ook ruim voorbij het doel geschoten. In de 90 minuut kon Mark niet helemaal goed bij de bal en kon Vorden zijn te zachte schot keren en in de extra tijd werd een mooie aanval via Waldo en Jens door de keeper nog net naast het doel getikt.

Het was een matte wedstrijd waar nauwkeurigheid en beleving ontbraken en waar voor de neutrale toeschouwer niet zo heel veel viel te beleven.

De volgende wedstrijd is zaterdag 9 september om 17.00 uur in Zieuwent tegen FC Zutphen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!