7011BJ
GAANDEREN
tel. 0315-325321

15-11-2022 VVG ‘25 - RKZVC: 4 - 1 (0 - 1) (Achterhoekcup)

Met een mixteam van het eerste en tweede, dat ook in de O23 afdeling van de Achterhoekcup mee zou kunnen doen, was RKZVC kansloos tegen een beter ingespeeld VVG ’25. Behalve dat VVG ’25 elkaar gemakkelijker vond in de combinaties, waren ze fysiek ook sterker. Voor rust misten VVG ‘25 enkele goede kopkansen, na rust straften ze vier persoonlijke fouten in de Zieuwentse defensie af. Bij RKZVC ging voor rust een goede kopbal van Björn Doppen een meter langs de kruising. Na rust treuzelde Thijn Hoenderboom net iets te lang bij een goede kans en bokste de Gaanderense keeper een goede vrije trap van Björn Doppen uit de benedenhoek. VVG ’25 verzuimde na rust om nog enkele goede mogelijkheden in doelpunten om te zetten.

Scoreverloop:
33e minuut 0-1 pass Björn Doppen. Thijs van Ostaijen schiet binnen
48e minuut 1-1 vrije kans VVG ’25, niet al te hard schot gaat door armen en benen van Joël Paijers
62e minuut Tristan Krabbenborg wil bal bal weg schieten, wordt geblokt en rolt de goal in
78e minuut Sven Jurjus trapt langs de bal bij een voorzet, vrije kans simpel binnen geschoten
86e minuut Sven Jurjus speelt te kort terug, bal wordt opgepikt en binnen geschoten